Voetbaldoelen kopen

Welkom op de website van Voetbaldoelenkopen.com, uw specialist in verplaatsbare voetbaldoelen.

Wij bieden u een waaier aan van verplaatsbare doelen en voetbaldoeltjes tegen erg scherpe prijzen en in verschillende kleuren. Indien gewenst kunnen onze voetbaldoelen ook in de kleur van uw favoriete club of land! De doeltjes kunnen vanuit voorraad door ons geleverd worden.

Voetbaldoelenkopen.com draagt veiligheid hoog in het vaandel, daarom beschikken wij over verplaatsbare voetbaldoelen van uitstekende kwaliteit. We hebben voetbaldoeltjes in verschillende maten, kleuren en gewichten.

De afmetingen van onze voetbaldoelen zijn de officiële afmetingen en conform de richtlijnen van de KBVB en de KNVB. Onze voetbalgoalen worden al 30 jaar geleverd aan topclubs en amateur clubs maar zijn ook getest voor eigen gebruik! Daarom zijn onze goalen ook super om in de tuin te zetten als hobbydoeltje of matchdoeltje.

Een voetbaldoel, voor de topsporter in wording! Speel thuis en supporter mee met uw helden! Wij hebben speciaal voor de RODE DUIVELS een België Doel en voor NEDERLAND een ORANJE DOEL ONTWIKKELD

Voetbaldoelen kopen – De België Goal en de Oranje Goal

Al onze voetbaldoelen beschikken over de volgende eigenschappen:

  • vervaardigd uit aluminium,
  • versterkt profiel om doorbuigingen te voorkomen,
  • ovalen profiel
  • aluminium grondkader heeft dezelfde diameter, dit verhoogt de stabiliteit en verkleint de kans op ongevallen,
  • laag gewicht: makkelijk verplaatsbaar.
  • verkrijgbaar in meerdere kleuren of zelfs in de landskleuren

Semi-professionele voetbaldoelen

Onze semi-professionele voetbaldoelen hebben dezelfde eigenschappen als onze professionele voetbaldoelen, maar deze voetbaldoelen zijn voorzien van een traditionele netverankering met oogvijzen.

Kanteldoelen

Kanteldoelen zijn kleine voetbaldoelen die gekanteld kunnen worden, waardoor de doelhoogte verkleint. Onze kanteldoelen zijn ideaal om de techniek bij te schaven tijdens trainingen of een wedstrijdje minivoetbal. Of een leuk partijtje voetbal in de tuin!

Accessoires voetbaldoelen

Voetbaldoelenkopen.com biedt naast kwaliteitsvolle doelnetten (in knooploos hoge sterkte polypropyleen) ook nog de nethaken aan en alle toebehoren zoals bouten, moeren, montagesleutel zitten allemaal in de verpakking!

Plaatsing & levering

Alle voetbaldoelen kunnen door ons geleverd of afgehaald worden.  Onze voetbaldoelen zitten in een handelbare verpakking met alles erop en eraan! Voetbaldoelenkopen.com garandeert u zo een maximum aan plezier voor een minimum aan werk of organisatie.

Hoe bestellen? Maak snel uw keuze in het menu tussen de verschillende voetbaldoelen. Vervolgens maakt u een keuze uit de beschikbare types. Verder kan u de uitleg volgen die op elke pagina verschijnt. Op deze pagina vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u bij Voetbaldoelenkopen.com een voetbaldoel kan bestellen.

Voetbaldoelenkopen.com staat garant voor een excellente kwaliteit, super design, een voetbaldoel in de kleuren van je club, land of outfit. Voetbaldoelenkopen.com staat tevens garant voor een zorgeloze service en veel sportplezier.